evespainting1

 

 

Tekenen en schilderen om uitdrukking te geven aan mijn bewondering voor de natuur. De natuur als nooit aflatende inspiratiebron. Mijn missie is de geluksmomenten uit de natuur te delen met velen.   

Meestal werk ik in opdracht, maar er is ook een kleine collectie reeds gemaakte werken en series. Aquarel, acryl, krijt, inkt, , realistisch of impressionistisch.  abstract of figuratief.

 Interesse in de gemaakte werken of een persoonlijk werk laten maken? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                           

 

Welcome to my website. Drawing en artpainting to express my admiration to nature. My mission is to share the beauty of nature with many.  

 Aquarel, acryl, ink, chalk, figurative  colourful, realistic or impressionistic.  The paintings I made are for sale.  My favourite is to make custummade paintings.    

Interested? Contact me: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elles Veltkamp

Route

Laatste werk

Volkstuin aquarel 40x50 cm ingelijst 49x54 cm

Volg mij ook op Facebook

 

fb

 

Contact

Elles Veltkamp
De Nolle 36
7482 GP Haaksbergen


06-422 65 373

 

Openingstijden

Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Donderdag:   09.00-17.00 uur

Expositie

Doorlopende expositie bij Cafe Florijn in Gelselaar https://www.florijn-gelselaar.nl/ 

 

 

Gallery